Kerho

VGU on greyhoundien ja whippettien jalostusta, kasvatusta ja kilpailutoimintaa harrastavien ihmisten yhdistys, jonka tarkoituksena on ratajuoksutoiminnan edistäminen, kehittäminen ja tunnetuksi tekeminen. Virpinimen Greyhoundurheilijoiden toiminta-alueena on Pohjois-Suomi ja me noudatamme toiminnassamme Greyhound Racing liiton omaksumia ratajuoksun tavoitteita.

JÄSENEKSI
voit liittyä mikäli olet kiinnostunut ratajuoksutoiminnasta, hyväksyt tarkoituksemme ja haluat osallistua aktiivisesti toimintaamme.

Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostia kerhon sihteerille..

JÄSENMAKSU
Talouskohtainen jäsenmaksu on 30€ / vuosi. Paras panoksesi on aktiivinen ja osallistuva toimintasi yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseksi.

JÄSENTOIMINTA
Ratajuoksuharjoittelu ja kilpailujen järjestäminen, ratajuoksutoiminnasta tiedottaminen, opastus ja koulutus sekä sellaisesta julkaisutoiminnasta huolehtiminen, jonka tarkoituksena on ratajuoksuharrastuksen edistäminen ja tunnetuksi tekeminen kuuluvat toimintamme piiriin. Julkaisemme jäsenlehteä ja ylläpidämme verkkosivustoa.

YHTEISTOIMINTA
Pääperiaatteisiimme kuuluu ennakkoehdoton ja kaikki Greyhound Racing muodot käsittävä yhteistyövalmius.

TAVOITTEEMME
on laaja-alaisen vuorovaikutuksen lisääminen greyhound ja whippet harrastajien keskuudessa sekä koiriemme jalostaminen ja niiden suorituskyvyn kehittäminen siten, että greyhoundit ja whippetit, nuo jalot ihmisystävälliset eläimet, säilyttäisivät omaleimaisuutensa ja alkuperäisen ajometsästykseen liittyvän luonnonlahjansa.

Toimihenkilöt

Puheenjohtaja
Juha Mikkonen
etunimi.sukunimi(ät)ppe.inet.fi
p. 0400 765 640

Varapuheenjohtaja
Tapio Veteläinen
gearloose(ät)netti.fi
p. 040 7768 357

Rahastonhoitaja
Emilia Hiltunen
etunimi.sukunimi(ät)eduouka.fi


Hallituksen jäsenet
Mika Soini | etunimisukunimi (ät) hotmail.com
Eero Inkala | fastgrey (ät) hotmail.com
Anu Raappana | seegreyhounds (ät) gmail.com
Varajäsenet
Satu Huczkowski | etunimi.sukunimi (ät) gmail.com

--->